Oldalak

2011. február 10., csütörtök

További Antipasti

Háromszínű paprikasaláta

Kb. 20dkg piros,20dkg sárga és ugyanennyi zöld húsú paprikát kimagozok és csíkokra vágok.
Sóból,ecetből,olajból,kevés cukorból egy Vinaigrette mártást készítek és a paprikára öntöm.
Friss petrezselyemmel megszórom.

Padlizsántekercs

A padlizsánt hosszában szeleteljük fel,teflonban grillezük meg,majd kenjük meg kecskesajttal,tegyünk bele egy szem aszalt paradicsomot és tekerjük fel,mint a palacsintát.Friss házikenyérrel tökéletes.

Ropogósra sült zöldségek

Ez is egy nagyon népszerű és egyszerű olasz étel:lisztből,szénsavas ásványvízből,1 tojássárgájából és egy pici sóból folyékony tésztát készítünk és ebbe mártogatjuk bele a már előre felszeletelt zöldségeket(lehet ez cukkíni,répa,padlizsán,gomba,sütőtök ,zöldbab,ki amit szeret)Forró oljban kisütjük.Ügyeljünk arra,hogy a tészta hideg,az olaj pedig forró legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése