Háromszínű paprikasaláta
Kb. 20dkg piros,20dkg sárga és ugyanennyi zöld húsú paprikát kimagozok és csíkokra vágok.
Sóból,ecetből,olajból,kevés cukorból egy Vinaigrette mártást készítek és a paprikára öntöm.
Friss petrezselyemmel megszórom.
Padlizsántekercs
A padlizsánt hosszában szeleteljük fel,teflonban grillezük meg,majd kenjük meg kecskesajttal,tegyünk bele egy szem aszalt paradicsomot és tekerjük fel,mint a palacsintát.Friss házikenyérrel tökéletes.
Ropogósra sült zöldségek
Ez is egy nagyon népszerű és egyszerű olasz étel:lisztből,szénsavas ásványvízből,1 tojássárgájából és egy pici sóból folyékony tésztát készítünk és ebbe mártogatjuk bele a már előre felszeletelt zöldségeket(lehet ez cukkíni,répa,padlizsán,gomba,sütőtök ,zöldbab,ki amit szeret)Forró oljban kisütjük.Ügyeljünk arra,hogy a tészta hideg,az olaj pedig forró legyen.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése